duminică, octombrie 3

Seara IIFF la Iasi

Cum, aseara, nu am fost in masura sa adresez nicio intrebare celor 2 tipi prezentabili dornici de a da raspunsuri, despre scurt metrajele realizate de ei, asadar , nici astazi nu voi putea aduce vreo remarca filmelor. In schimb, pot face o ierarhie a acestora, alta decat cea existenta

Locul 7. Orlando

 


Locul 6. Liftofilii



Locul 5. La masa lui Gheorghe

 

Locul 4. Operatiunea x 
 

Locul 3. Dumitru


Locul 2. Moartea in vacanta

Locul 1. Acasa

Unele dintre aceste filme au fost foarte reusite si ma gandesc , ca prin perfectionare si alte proiecte de genul, pot avea parte de o recunoastere internationala. Facand o comparatie intre Igor Cobileanski si ei, mi-am dat seama ca diferenta e data doar de anii de experienta in plus, pe care ii are primul.
Seara s-a terminat apoteotic, printr-un film regizat de o femeie. A fost curiozitatea care m-a indemnat sa-l vad, dar surpriza ( sper sa nu par misogina) a fost cand am aflat ca Bigelow a fost prima femeie care a primit distinctia de cel mai bun regizor cu ajutorul acestui film . The hurt locker, este mai degraba povestea unei lumi actuale, despre care, fiecare dintre noi ar trebui sa aiba cunostinta si sa se considere norocos, ca astazi are fericirea de a sta ferit de eventuale bombardamente. Ma simt foarte linistita si bucuroasa ca traiesc intr-o tara lipsita de razboaie.


Last edit: Multumiri lui Cezar!!

2 au avut ceva de zis:

Unknown spunea...

Locul 6 se cheama Liftofilii si il gasesti aici: http://www.youtube.com/watch?v=WAz5oy9HzjM

Te costa o cafea. Te trec la caiet da? :)

Mariana Ichim spunea...

Siguur, dar ... pot sa ti-o dau in gara la Suceava, ca acolo sta trenul 9 minute? Stiu sigur ca atunci ai avea cea mai mare nevoie de ea, avand in vedere ca ne asteapta 9 ore de mers.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons