sâmbătă, martie 9

Cum ne despărțim?

... am putea învăța de la Pink :)
Azi pe drum am ascultat Pink la greu. Mi-au plăcut mereu melodiile ei, deși mereu am negat asta. Acum m-am gândit că ar fi matur din partea mea să o recunosc :). Poate din cauză că ea are o formă inedită de a vorbi despre despărțiri, despre lupta pentru iubire, despre curaj, despre dragoste, despre sentimentul ăsta grozav de a fi iubit și de a iubi ...
Ascult Just give me a reason și mă gândesc la iubirile acelea puternice dar care te mistuie pe interior. Iubirea aceea care știi că va învinge orice problemă atât timp cât That we're not broken just bent and we can learn to love again. 
Mai sunt iubirile în care ne umilim, în care fără demnitate am implorat să nu fim părăsite. Am cerșit ... dragoste. Please, don't leave me .. apoi ne-am azvârlit în brațele unui necunoscut și pentru câteva clipe de plăcere am crezut că redescoperim sensul oricăror lucruri Have you ever looked fear in the face and said, I just don't care it's only half past the point of no return ... 

Sunt și iubirile în care simți că nu e gata, că e o pauză de o zi, că e imposibil ca dragostea voastră să nu mai existe și ne-am complăcut într-o minciună, în așteptare sau în lacrimi ... No, I don't believe you when you say you don't need me anymore ...urmând ca mai apoi să te ridici și să fii cea care lovește The one that wins will be the one that hits the hardest , devenind mai apoi cea care spune Leave me alone.

Și sunt și acele iubiri când declari cu inima, cu ochii, cu zâmbetul și cu orice por al tău că I dreamed of someone like you before But I never thought I'd get the chance To romance someone as sweet as you I hope you fell the same as I do. 
Când dorul se vindecă, când ochii se uită începi să-ți spui că This used to be a funhouse But now it's full of evil clowns It' time to start the countdown I'm gonna burn it down down down.

Nu știu care e rețeta fabuloasă de a iubi fără margini, nu știu care e rețeta de a fi puternică într-o relație pe cale să eșueze, nu știu nici cum trebuie să procedezi atunci când dragostea nu poate trece de interesele unuia, nu știu nici cum poți să uiți dragostea dacă asta vrei, deși în toate cântecele lui Pink, se regășește una din situațiile enunțate mai sus. Oare ea să fi trecut prin toate?

1 au avut ceva de zis:

DanielaFrincu spunea...

Toata admiratia pentru Pink!!! Iti multumesc ca mi-ai reamintit de aceasta superba melodie!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons