Da, știu că sunteți cârcotași și doar la asta vă era gândul. Dar nu, ați ratat-o de data asta. Cum adică ce-ați ratat?
Păi din moment ce eu vă spuneam acum câteva luni în postul ăsta, că uite ce tare-s eu și ce proiect fain am de gând să fac un an de zile, să dispar apoi din senin nu știu câte luni, este super motiv de discuții. Firește că v-ati gândit c-am lăsat baltă totul și eram doar eu aia care se dădea mare. N-am dispărut, sunt pe val și am poze nou-nouțe ..pentru luna iunie :D. Or să vină ușor, dar sigur și celelalte luni.
Btw, încă meditez la concluzia acelor luni și ce simt când retrăiesc zilele alea.
Îți doresc zile de toamnă superbe, cu soare!
P.s. Mai jos sunt pozele din perioada 04.06.2013 - 04.07.2013 Dă click!
Istoria unei zile de 10
Cum pot vedea doi ochi căprui simplitatea unei zile și cât de mult înseamnă să fii înconjurat de oameni faini. Concertul lui Bon Jovi din 10 iulie.
Mâini înzestrate
Film, carte, realitate. Este vorba despre povestea unui om la fel la ca noi, cu grijile și problemele lui cotidiene. Un foarte bun exemplu de motivare și determinare.
Dealul mănăstirii Galata
Galata este una dintre cele 7 coline ale Iașiului, unde aici pe deal,veghează de mai bine de 400 de ani asupra orașului, ctitoria lui Petru Șchiopu.
luni, octombrie 14
O fotografie pe zi - luna iunie
Să te plimbi cu balonul în România
... te costă ceva, dar vorba aia adaptată contextului: dai un ban, dar nu-l dai degeaba.
Plimbarea cu balonul este posibilă și-n România, nu doar printre vecinii noștri turci sau slovaci. Problema e că dacă ești din Iași, nu vei găsi nici o firmă locală specializată pe așa ceva, pentru că nu a fost dezvoltat un astfel de business aici. Din toate informațiile citite, am aflat că ar exista doar 11 baloane în țara noastră și în jur de 18 piloți atestați să conducă un astfel de balon.
Orele cele mai potrivite pentru o astfel de plimbare sunt dimineața devreme și seara spre apus, deoarece priveliștea va fi deosebită. Costul diferă în funcție de numărul de participanți: de la 100-150 euro/persoană pentru grupuri de 4 persoane + ghid până la 200 euro/persoană pentru un cuplu +ghid. Îți sunt promise 60 - 90 de minute în funcție de condițiile meteo (dacă este vânt mai puternic, traseul se termină mai repede) și ți se recomandă o ținută casual (domnișoarele sunt rugate să lase rochițele și pantofii cu platformă acasă).
Unde se zboară și cu cine?
- în București peste lacul Snagov, pădurea Scroviștea, Călugăreni, delta Neajlovului si Căldărușani;
- tot în București în zona Clinceni, Mihăilești, Gorneni cu Costel Bențe
- în Bran și Ciorogârla cu cei de la Ballfly Project (Valentin Ionesc și Otilia Prodan)
- în Poiana Brașov și Bran sau de pe aerodromurile de lângă Brașov (Ghimbav sau SanPetru) cu cei de la Smart Tours.
- în Timișoara cu Nicu Glăvan
- la parada baloanelor de aer cald între 27.09.2013 - 29.09.2013 de la Câmpul Cetății, Mureș.
Pentru mine caut soluții, informațiile le am, nu de alta dar stă de mult timp în bucket list și nu i-am dat checked, la plimbare mă refer.
Zile frumoase să avem!
vineri, iunie 7
Socializare cu oamenii. Blind Date sau Miss Dial?
Din totdeauna mi-a plăcut să vorbesc cu oamenii, de fapt, să ascult oamenii. Trenul era cel mai la îndemână mijloc în care trebuia să discut cu cel puțin o persoană și aia nu, nu era nașul. Chiar dacă trenul era de tip compartimentat ori vagon, persoana din dreapta, stânga sau din fața mea se trezea cu o întrebare ori cu un răspuns de genul băgare în seamă. Și întotdeauna am cunoscut oameni mișto și mereu după o călătorie cu trenul mai învățasem ceva din discuțiile avute. Poate am fost eu norocoasă și m-am nimerit printre oamenii potriviți, dar, cred că românii sunt oameni calzi și prietenoși.
Referitor la partea cu discuțiile și întâlnirea cu oamenii străini, am avut o perioadă, bănuiesc că au avut-o mai mulți, în care am experimentat întâlnirile de genul oarbe. Alea în care nu cunoști prea multe despre ăla. Unele au fost amuzante/interesante. Altele nu prea. Chestia e că din acele întâlniri au fost câteva care s-au transformat în timp în prietenii și chiar relații. Pot spune că o astfel de perioadă poate fi benefică deoarece contribuie la formarea personală, ajută la socializare, se cunosc tipologii de oameni, se fac schimb de informații, de hobby-uri. Cu alte cuvinte, e o altă experiență care te formează ca om.
Și am început să mă gândesc la toate astea în timp ce urmăream un film, Miss Dail. Filmul arată o tipă cam sătulă de felul în care se desfășoară viața ei și care ajunge să discute cu oameni absolut străini, formând numere la nimereală. De ce a făcut asta? Prima oară din greșeală, a doua oară pentru că i s-a recomandat să mai încerce să sune din greșeală iar a treia oară pentru că deja îi plăcea sentimentul, era ceva nou și diferit care o scotea din monotonie. S-a distrat tipa bine binișor în telefon cu oamenii ăia, străini.
Și mă gândeam, dacă mă sună și pe mine cineva, tip sau tipă din greșeală ori pentru că se plictisește, în câte secunde îi închid? Cum reacționez când îmi spune că pur și simplu vrea să vorbească cu oameni, nu din cauză că se plictisește, ci pentru că vrea să cunoască oameni? Probabil depinde mult de starea în care mă aflu și de locul în care mă aflu. Dar, per general pare o idee destul de interesantă. La urma urmelor poate fi o alternativă la online dating. :)
Tu ai discuta cu un necunoscut? Îți place sentimentul?
Seară deosebită vă doresc, cu ploi mărunte spre deloc!
miercuri, iunie 5
O fotografie pe zi - luna mai