Istoria unei zile de 10
Cum pot vedea doi ochi căprui simplitatea unei zile și cât de mult înseamnă să fii înconjurat de oameni faini. Concertul lui Bon Jovi din 10 iulie.
Mâini înzestrate
Film, carte, realitate. Este vorba despre povestea unui om la fel la ca noi, cu grijile și problemele lui cotidiene. Un foarte bun exemplu de motivare și determinare.
Dealul mănăstirii Galata
Galata este una dintre cele 7 coline ale Iașiului, unde aici pe deal,veghează de mai bine de 400 de ani asupra orașului, ctitoria lui Petru Șchiopu.
joi, octombrie 28
Pupa-mi-aş creieraşul no.9!!!
miercuri, octombrie 27
Pupa-mi-aş creieraşul no.8!!!
marți, octombrie 26
Pupa-mi-aş creieraşul – no.7!!!
5 - 7 -1
7 - 1 - ?
6 - 6 - 2
1 - 9 - ?
Pupa-mi-aş creieraşul – no.6!!!
2. Stai pe întuneric, iar pe podea există şase pantofi de trei culori( trei perechi , fiecare de o altă culoare) şi o grămadă de doozeci şi patru de şosete, negre şi maro. Cu câte şosete şi cu câţi pantofi trebuie să ieşi la lumină pentru a fi sigur că ai o pereche de sosete şi o pereche de pantofi?
p.s. perechile trebuie să fie de aceeaşi culoare
luni, octombrie 25
Pupa-mi-aş creieraşul -5!!!
Al cui era respectivul portret?
Pupa-mi-aş creieraşul – no. 4!!!
Pupa-mi-aş creieraşul – no.3!!!
duminică, octombrie 24
Pupa-mi-aş creieraşul - no.2!!!
sâmbătă, octombrie 23
Pupa-mi-aş creieraşul - no.1!!!
- Dacă îţi scriu greutatea ta exactă pe această foaie de hârtie, îmi dai 100 lei, dacă nu scriu greutatea ta exactă, îţi dau eu 100 lei.
Studentul se gândeşte, mai întâi, cum i-ar putea ghici greutatea exactă, dacă nu are un cântar de vreun fel, aşa că îi dă ideea să-i accepte oferta, că şi dacă îi ghiceşte greutatea, va spune cu 1 kg mai mult sau mai puţin (omul neavând posibilitatea de a-l verifica).Cad de acord, omul scrie, şi până la urmă studentul a trebuit să-i plătească 100 lei. Cum a reuşit omul?
duminică, octombrie 3
Mă mândresc cu ei!
Astăzi am colecționat un zâmbet, cu unul în plus față de norma obișnuită. Și-mi e drag de mine când am starea asta.
Vă aduceți aminte de Cireșarii? Prea bine, atunci o să vă binedispună filmulețul de mai jos, efect care l-a avut și asupra mea.
Secretul coifului de aur, este un posibil serial românesc, regizat într-o cu totul altă lumină. Mi-a plăcut decorul, locațiile alese cu mare grijă, astfel încât să nu amintească de o Românie comunistă (ex). Nu face abuz și nicio singură trimitere la comunism. Pun accentul pe această perioadă din istorie, pentru că deseori, mai tinerii regizori, caută senzaționalul și celebritatea prin filme (fie ele de scurt sau lung metraj) cu astfel de cadre și imagini. Dânșii amintesc că în afară de comunism am avut și o altfel de istorie, scrisă cu sabia și palosul, nu doar cu lagăre și decrete. Mi-au plăcut actorii, foarte joviali și expresivi. Mi-a plăcut tehnica de filmare. Într-un cuvânt cred că e un fel de "Toate pânzele sus" modern, raportat la serialele americane.
Andrei Chiriac, regizorul și Mihai Mănescu, scenaristul, au scris un scenariu de 330 pagini și vor să-l pună în imagini cât de repede pot. Lucrul a început de mai bine de un an, dar rezultatul efectiv va mai întârzia până va apare pe postul TV.
Știu ca sunt şi mă simt foarte entuziasmată de imagini, le-am devorat pe toate într-o clipă și abia aștept serialul. Îmi doresc să procedeze astfel cum au declarat, cum că serialul se va difuza în timpul săptămânii mai după-masă.
Seara IIFF la Iasi
Cum, aseara, nu am fost in masura sa adresez nicio intrebare celor 2 tipi prezentabili dornici de a da raspunsuri, despre scurt metrajele realizate de ei, asadar , nici astazi nu voi putea aduce vreo remarca filmelor. In schimb, pot face o ierarhie a acestora, alta decat cea existenta
Locul 7. Orlando
Locul 6. Liftofilii
Locul 5. La masa lui Gheorghe
Last edit: Multumiri lui Cezar!!