miercuri, iunie 5

O fotografie pe zi - luna mai

O fotografie pe zi este un proiect personal, cu poze color, mai puțin color, mai mult negru, alb-negru despre care eu cred că îmi va aduce multă bucurie. Ideea mi-a venit acum ceva vreme în urmă, dar am reușit să o aplic începând cu 03 mai 2013. Timp de un an, în fiecare zi la ora 5:00 pm îmi sună o alarmă. Ea mă atenționează să fac o poză la ceea ce văd în momentul respectiv. Timp de un an, în fiecare lună, după data de 3, voi încărca fotografiile aici, pe mediul online și voi încerca să nu am așteptări.
La scurt timp voi veni și cu o concluzie a acelei luni care s-a scurs din viața mea. Voi fi sinceră în ceea ce fotografiez și în concluzia trasă. Uneori ochii pot minți, dar proba unei poze face să dispară dubiile.
Consider că e interesant să te vezi după jumătate de an răsfoindu-ți zilele lunii mai, de exemplu. Să privești ce erai și ce făceai în luna mai, la ora 5:00 pm, după ce ai terminat serviciul. După cum am zis, nu vreau să am așteptări. Vreau doar să fac o poză în fiecare zi la această oră. 

Îți doresc zile vesele, cu soare și curcubeu!

P.s. Mai jos sunt pozele din perioada 03.05.2013 - 03.06.2013. Dă click!
0 au avut ceva de zis:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons