sâmbătă, ianuarie 31

The Pursuit of Happyness



"Hei! Sa nu lasi niciodata pe cineva sa-ti spuna ca nu poti face ceva... Daca ai un vis trebuie sa-l aperi. Daca oamenii nu pot sa faca ei insisi un lucru o sa-ti spuna ca nu esti nici tu in stare sa-l faci. Daca vrei ceva, te duci si-ti iei. Punct. "








Acesta este mesajul filmului, inspirat după povestea adevărată a lui Chris Gardner, un comis-voiajor din San Francisco care se luptă din răsputeri să supravieţuiască, visând, în ciuda momentelor de deznădejde, să construiască un viitor mai bun pentru el şi băiatul lui de 5 ani, Christopher.

The Pursuit of Happyness este un film care te face sa reflectezi asupra propriei vieti. Ambitia si puterea personajului principal te fac sa te gandesti daca, de multe ori, nu lupti prea putin pentru a gasi fericirea aceea cu y. Este un film care te invata sa pretuiesti viata asa cum este ea si sa intelegi importanta familiei. Este, intr-un cuvant, o doza de realitate, menita sa ne faca sa incercam mai mult sa credem intr-un ideal si sa ne mobilizam cu toate fortele spre a-l atinge.

"Chiar atunci am inceput sa ma gandesc la Thomas Jefferson si la Declaratia de Independenta si la partea despre dreptul nostru de viata, despre libertate si despre cautarea fericirii. Si imi amintesc ca am gandit: Cum a stiut sa puna partea cu “cautarea” acolo? Ca poate fericirea e ceva ce putem doar cauta. Si ca de fapt nu o putem avea niciodata cu adevarat...indiferent ce s-ar intampla. Cum de a stiut asta? "


The pursuit of happiness... un film in care ar trebui sa ne vedem pe noi ca sa intelegem mai bine anumite lucruri. O viata... un film... mai mult decat un joc actoricesc si un regizor...

0 au avut ceva de zis:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons